Syyspäiväntäräys 2023

Jälleen kerran Maanmittarikilta ry:n Perinnesitsit, Fuksien ensimmäiset sitsit ja MIL ry:n vuosijuhlat on yhdistetty yhdeksi suureksi Syyspäiväntäräykseksi 22.9., joka tuo yhteen maakansan vauvasta vaariin. Luvassa on niin kaunista laulua ja herkullista illallista, kuin mitä hurmaavampia esityksiä ja sykähdyttäviä ohjelmanumeroita. Paikalle ovat enemmän kuin tervetulleita kaikki mittarit fukseista vanhempiin opiskelijoihin ja alumneihin asti!

Sitsien cocktailtilaisuus järjestetään klo 17.15 alkaen Aalto-yliopiston Kandidaattikeskuksen A-siiven aulassa (Otakaari 1), ja varsinainen iltatilaisuus alkaa klo 18.15 Servin Mökissä (Jämeräntaival 4).

Paikalle mahtuu 192 sitsaajaa. Fuksien ilmoittautumiset ovat etusijalla, ja mukaan otettavien vanhempien opiskelijoiden ja alumnien lopullinen määrä tarkentuu ilmoittautumisen sulkeuduttua. Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 4.9. klo 16.00 ja sulkeutuu maanantaina 11.9. klo 23.00 ja on tämän jälkeen sitova.

Hinnat (kasvis/kala):
Fuksi max. 22€ / max. 24€
Opiskelija max. 26€ / max. 28€
Valmistunut max. 36€ / max. 38€

Pukukoodi: Cocktail

Lisätietoa tapahtumasta ja vastauksia kysymyksiin voi tiedustella Maanmittarikillan fuksikapteeneilta Ninni Tähdeltä tai Sakari Mäntyseltä (etu.suku@aalto.fi).

Syyspäiväntäräys on tapahtumana reilu ja yhdenvertainen kaikille eikä Maanmittarikilta hyväksy tapahtumissaan minkäänlaista häirintää. Tapahtumassa noudatetaan AYY:n turvallisemman tilan periaatteita. Jos kuitenkin kohtaat tapahtumassa epämiellyttävää käytöstä tai häirintää, olethan yhteydessä tapahtuman järjestäjiin tapahtuman aikana tai sen jälkeen. Järjestäjät ovat paikalla tapahtumassa ja heidän yhteystietonsa löydät läsystä. Voit myös halutessasi aina ottaa yhteyttä AYY:n häirintäyhdyshenkilöihin hairinta@ayy.fi ja lisätietoja löydät osoitteesta https://www.ayy.fi/fi/palvelut-jasenille/hairintayhdyshenkilot

Palautetta killan toiminnasta voi antaa osoitteessa https://old.maanmittarikilta.fi/palaute/

HUOM! Lista mukaan mahtuneista osallistujista julkaistaan muutaman päivän kuluessa ilmoittautumisen alettua. Jos olet saanut vahvistussähköpostin, ilmoittautumisesi on tullut perille. Ethän ilmoittaudu useampaan kertaan.

Mikäli joudut peruuttamaan ilmoittautumisesi vielä 12.9 jälkeen, olethan suoraan yhteydessä järjestäjiin!!

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ilmoittautuneet:

FUKSIT:

ALUMNIT:

OPISKELIJAT:

KUTSUVIERAAT:

Varasijalla:

ALUMNIT:

OPISKELIJAT:

Peruutuspaikkojen ilmetessä, olemme suoraan yhteydessä varasijoilla oleviin.